Hvad en anden Trump-periode ville betyde for Bitcoin

Hvad en anden Trump-periode ville betyde for Bitcoin

Den 45. præsident for USA, Donald J Trump, har brugt Twitter til at lufte meget mange ting i løbet af sine næsten fire år i embedet – og ja, det inkluderer Bitcoin.

Ohio State professor i statsvidenskab, Thomas Wood, skrev i løbet af valget til 2016, argumenterede for, at forudsigelsesmarkeder sjældent leverer. Han pegede på GOP-forhandlingen det år, hvor spillerne brugte lang tid Bitcoin Code på at sætte bomuld på det faktum, at Trump kunne vinde – skifte fra Jeb Bush til Marco Rubio, selv når Trump længe havde været foran i afstemningerne.

Selvfølgelig ser det ud til, at resterne fra det årlige valgmåling er det, der holder Trumps pris (måske kunstigt) høj. Standardrekvensen er: „Hillary Clinton var ope i afstemningerne, ligesom Joe Biden er, og se hvad der skete.“

Ifølge afstemningsaggregator FiveThirtyEight havde Clinton imidlertid omkring 4% national føring valgdag. Bidens valgliste er i øjeblikket 8,4%. Clintons ledelse var sårbar over for en normal fejlmargin og slankere fordele i slagmarkstater, hvilket førte til en populær afstemningssejr og Electoral College-nederlag. Trump bliver nødt til at overvinde mere for at besejre Biden denne runde.

Download dekrypteringsappen

Få vores app til de bedste nyheder og funktioner lige ved hånden. Vær den første til at prøve Decrypt Token og meget mere.

Ikke alle er enige i Nate Silvers metode. I et Medium-indlæg fra 2018, der blev hentet fra interviews med den tidligere FiveThirtyEight-forfatter Mona Chalabi, tog professor i anvendt matematik David Sumpter fra Sveriges Universitet i Uppsala sigte på FiveThirtyEight og sagde, at dets statistiske model med vilje er farvet af dets (for det meste hvide, demokratiske, mandlige) medarbejdere. intuition: ”Det er svært for en flok mennesker, der alle har samme baggrund, at identificere alle de komplekse faktorer, der er involveret i forudsigelsen af ​​fremtiden. Forudsigelsesmarkeder gør det muligt for mennesker med forskellige baggrunde at bidrage til at lave bedre prognoser. ”

Selvom gode statistikker er svære at få tak i, er kryptokurrencybaserede væddemålsmarkeder – eller periode med væddemålsmarkeder – ligeledes domineret af en lille delmængde af mennesker. Ifølge et Coin Dance-estimat kommer kun 14% af community engagement inden for Bitcoin fra kvinder. Tilsvarende er online væddemål domineret af mænd. Det er vigtigt at bemærke, når man ser på demografiske splittelser i præsidentens afstemning, hvor præsident Trump generelt fører Joe Biden blandt hvide mandlige vælgere.

I betragtning af at penge er på banen, giver det ikke helt mening, at The Economist (96% til 4% til fordel for Biden), FiveThirtyEight (90% -10%) og DecisionDeskHQ (86% -14%) alle ville have har den demokratiske udfordrer vej ud i spidsen, mens spillerne ser det som et strammere løb.