Mike Novogratz kaksinkertaistaa hänen 20 000 dollarin Bitcoin-hintaennusteensa

Hänen tuoreessa haastattelussa CNBC Kelly Evans , Galaxy Digital toimitusjohtaja Mike Novogratz, on jälleen ennustettu, että hinta Bitcoin Code tulee iskemään $ 20000 otettuaan pois vaikeasti crack $ 10000 tasolla .

Se yllättää minua, jos emme ota 10 000 dollaria pian. Sen jälkeen näet 14 000 dollaria ja 20 000 dollaria.
Hedge Fund -veteraani väittää, ettei hän odota sen käyttävän maksuvaluuttana, ja Bitcoinin härkätapaus on sama kuin kullan.

Meillä on tämä epäpyhä liitto valtavien finanssipoliittisten elvytysten ja FED: n välillä

Digitaalinen kilpailu kuumenee

Novogratz palautti mieliin Kiinan pyrkimyksen käynnistää alueellinen salausvaluutta, jota tuettaisiin Etelä-Aasian fiat -valuuttojen korilla yhdessä Japanin, Etelä-Korean ja Hongkongin kanssa.

Siksi hän kannustaa Yhdysvaltoja olemaan myöhässä tästä edistyksestä ja työskentelemään Yhdysvaltain dollarin merkittynä versiona .

Selittäessään eroa Venmon ja digitaalisen dollarin välillä, hän toteaa, että viimeksi mainittu edustaa hajautettua järjestelmää.

Kuten U.Today on ilmoittanut , sekä Venmon että PayPalin odotetaan antavan 365 miljoonalle käyttäjälleen ostaa ja myydä salausvaluuttaa kolmannella vuosineljänneksellä.

Samanaikaisesti, kuten Novogratz totesi, Facebook kilpailee myös Vaakapuhelimen käynnistämisestä vuoden loppuun mennessä.

Kiina alkaa testata salauksensa yhteistyössä Huawein ja suurten pankkien kanssa

Novogratz sanoo, että SEC: n puheenjohtajan Jay Claytonin, joka presidentti Donald Trump nimitti äskettäin Yhdysvaltojen New Yorkin eteläisen piirin lakimiehenä, poistumisesta, kriptovaluuttateollisuus tarvitsee jonkun, joka on ”hiukan kiinnostuneempi” ja ”eteenpäin suuntautuva”. -näköinen.‘

Novogratz ehdottaa, että ‚Crypto Mom‘ Hester Peirce voisi olla ‚loistava valinta‘ Claytonin työhön. Hänen odotetaan pysyvän SEC-komissaarina vuoteen 2025 saakka .